Websites

Concept / Implementare / Administrare

Siturile web sunt din ce în ce tot mai complexe. Și agenția noastră a cunoscut o evoluție odată cu noile tehnici de programare.

 

Logo Joomla WordPressDacă la inceputuri foloseam programarea simplă în limbaj HTML pentru a construi un website, acum folosim platforme CMS de tipul Joomla sau WordPress. Un CMS (Content Management System) este un sistem de administrare pentru aspectul și conținutul unui site WEB. Astfel chiar și cei ce nu au cunoștințe de programare pot administra ușor conținutul unui website printr-o interfață de administrare foarte intuitivă și ușor de folosit.

 

Siturile astfel create pot fi simple situri de prezentare, blog-uri personale, situri de știri sau chiar magazine online cu numeroase aplicații adecvate necesităților acestora (filtre de căutare în mulțimea produselor de pe site, modalități de administrare facturi online, clienți, baze de date, etc).

Unul din marele avantaj al utilizării acestor platforme este acela că există o comunitate de programatori (câteva mii din întreaga lume) care participă la dezvoltarea acestor produse (de cele mai multe ori pe gratis). Astfel, prin update-uri succesive situl o sa fie updatat mereu la zi cu ultimele tehnici de protecție/securitate cât și cu cele mai moderne metode de prezentare.

Evident, toate siturile pe care noi le realizăm sunt de tipul "responsive". Adică sunt construite în așa fel încăt acestea să poată fi accesate nu doar de calculatoare, laptop-uri ci și de telefoanele mobile, tablete sau alte dispozitive.

Odată stabilită platforma CMS, rămâne de creat/administrat conținutul sitului. Începem prin alegerea unui design de layout - template - și apoi cu structura de site. Partea de creație a imaginilor și textelor aferente sitului este chiar specialitatea noastră.

Websites Portofoliu:

 • Casa de Ceai

  Casa de Ceai

  Casa de Ceai 1920 - este situl oficial al restaurantului Castelul Bran.

  -
  Vizitați situl!
 • Be Cool

  Be Cool

  Be Cool - este o revista online despre stiri, moda, tehnologie. Conceptul de baza fiind furnizarea de informatii selecte celor ce vor sa afle nouatile zilei.

  -
  Vizitați situl!
 • The Wine Festival of Romania

  The Wine Festival of Romania

  The Wine Festival of Romania, cel mai important festival de vinuri din România..
  Pentru acest client am realizat un site bogat in informatii despre podgoriile de vin din România, dar și despre podgorii de vin din intreaga lume.
  -
  Vizitați situl!
 • 1
 • 2
 • 3